AKUT TANDLÆGE VORDINGBORG OG STEGE

SPECIALISTER I AKUT TANDPINE

          ​Ingen hurtige gebyrer og tillæg

​          Hurtig hjælp

          Fast tid, ingen kø​​

​​I akutvagten afhjælper vi tandpine, knækkede tænder og andre tandskader. Vi modtager nye som faste patienter med akut behov for tandlægehjælp​

​​​RING TIL OS

55 37 12 25​

AKUT TANDLÆGEVAGT I VORDINGBORG OG STEGE

Klinik Holmberg tilbyder akut tandpleje på vores klinikker i Vordingborg og Stege. Ring til os med det samme og bestil en tid nu.

Vi tilstræber øjeblikkelig tandbehandling og smertelindring, så der er ingen grund til at lide i smerte, hjælpen er kun et opkald væk. Jo før du ringer, jo før kan du komme til.

​​

HVORNÅR SKAL JEG SØGE AKUT TANDLÆGE?

Ulykke

​Hvis du har slået dine tænder ud, helt eller delvist ved en ulykke, skal du, hvis det er muligt, opbevare de udslåede tænder i munden eller i rent vand. Dette gælder også for knækkede tænder, der giver store smerter. Søg straks tandlæge!

​​

Tandpine

Tandpine er ofte grunden til at søge akut tandlæge. Tandpinen bør behandles hurtigst muligt, da den ikke forsvinder af sig selv, men bliver værre og værre, hvis den ikke behandles af en tandlæge.

Tandpine kan skyldes en infektion i tandens nerve. Ofte føles smerterne dunkende/pulserende, og de kan opstå ud af det blå – Det kan være om natten, om dagen, i bevægelse eller mens du sidder stille. Har du heftig tandpine, kan smertestillende medicin som fx. panodil/pinex eller ipren/ibuprofen lindre smerterne. Søg straks akut tandlæge!

Vedvarende tandpine kan også udstråle fra tandkødet imellem tænderne. Der sidder muligvis noget fast mellem tænderne, og du kan prøve at rense med tandtråd.

Smertestillende medicin kan afhjælpe symptomerne ved vedvarende tandpine midlertidigt, men pillerne fjerner ikke årsagen, så bestil tid hurtigt, så tandlægen kan få kigget på dine tænder.​

​             RING: 55 37 12 25

Knækket tand

​Hvis du har knækkede eller skadede tænder, skal du kontakte din tandlæge hurtigst muligt.

  • Lad være med at tygge med tanden
  • Hold tanden ren med vand, tandbørste og/eller tandtråd
  • Hvis muligt, så gem tanden eller fligen, der er røget af, og tag den med til tandlægen

Udslåede, løse og/eller skæve tænder

Undgå selv at prøve at sætte tanden på plads igen, dette skal gøres af tandlægen. Hvis det er muligt, skal du opbevare den udslåede tand i munden, da det kan forlænge tandens levetid. Søg tandlæge så hurtigt som muligt – i visse tilfælde kan tandlægen sætte din naturlige tand på plads igen.​

Brud på kæben

  • Undgå at bevæge kæben
  • Opsøg skadestue eller akutmodtagelse
  • Brug koldt omslag til at dæmpe smerten

​​

Bid i læbe eller tunge

  • Brug en ren klud som kompres på området, pres stopper blødningen
  • Reducer hævelsen med et koldt omslag
  • Hvis blødningen ikke stopper, bør du opsøge tandlæge eller skadestue

​             RING: 55 37 12 25

​​​DU BØR ALTID SØGE AKUT TANDLÆGE HURTIGST MULIGT VED ULYKKER OG ANDRE SITUATIONER, HVOR HELT ELLER DELVIST UDSLÅEDE ELLER KNÆKKEDE TÆNDER FORÅRSAGER STÆRKE TANDSMERTER

RING TIL OS

​​+45 55 37 12 25

RÅDHUSTORVET 4G

4760 VORDINGBORG

​PEBLINGERENDE 2, 1.

4780 STEGE

​SKRIV EN MAIL TIL OS

​SEND BESKED​

​Tandlægerne Rådhustorvet 4G I/S