FILOSOFI

EGNE SUNDE TÆNDER HELE LIVET

Hos os er det afgørende, at vi kigger på vores patienters tænder, som noget der skal holde hele livet. Når vi foreslår behandlinger, er det vigtigt at patienten får muligheden for at vælge den bedst mulige behandling, som sikrer egne tænder hele livet.

​​

VI KAN MED GARANTI HJÆLPE DIG

​En fordel ved denne behandlingsform er, at vi kan erstatte en tand med et implantat, der sidder fast, uden indgreb i andre tænder. Hos Klinik Holmberg anvender vi udelukkende førende originale, veldokumenterede og internationalt anerkendte implantatsystemer. Herved sikres fremtidige nye dele til implantatet, hvis det skulle blive nødvendigt.

TAG KONTAKT I DAG

Søger du en behandling, som du umiddelbart ikke kan finde på vores hjemmeside, skal du blot kontakte os på 55 37 12 25 eller via mail på [email protected] – uanset om du er tilbagevendende eller ny kunde. Vi har mange kompetencer og kan klare alle opgaver inden for tandpleje.

​​

Kommer helt sikkert tilbage. For første gang i mange år er jeg overhovedet ikke bange for at gå til tandlæge, eller tandrens. Tandlægen tager dine bekymringer alvorligt og ikke mindst tager hensyn til din nervøsitet. Det samme gælder tandplejeren – meget forsigtig. De går i det hele taget meget op i om tingene gør ondt og om alt er ok, samt forklarer hvad det er der skal ske og hvorfor.

Derudover oplevede jeg at alle har en forståelse af, at det der med ligge sig i tandlægestolen kan være grænseoverskridende for de fleste. En god og imødekommende stemning på hele klinikken, med patienten i centrum. Endelig har jeg fundet min faste tandlægeklinik.

- Gina Pickering

RING TIL OS

​​+45 55 37 12 25

RÅDHUSTORVET 4G

4760 VORDINGBORG

​PEBLINGERENDE 2, 1.

4780 STEGE

​SKRIV EN MAIL TIL OS

​SEND BESKED​

​Tandlægerne Rådhustorvet 4G I/S