UDSTYR

MODERNE OG AVANCERET UDSTYR

Når det kommer til udstyr på det tandlægefaglige område, går den teknologiske udvikling stærkt. Dette er med til at sikre endnu bedre behandlingsteknikker og mere specialiserede teknikker. På vores klinik kan du være sikker på, at vi anvender det mest moderne og avancerede udstyr inden for vores branche. Vi har specialer i at anvende disse nye teknologiske redskaber – derfor kan du forvente dig det bedste resultat.

Vi beskæftiger os desuden også med den nyeste viden i tandlægefaget, og er tit på besøg i udlandet og rundt i Danmark, for at professionalisere vores arbejdsteknikker og arbejdsgang. Alt dette er naturligvis for din skyld!

VI HAR MARKEDETS BEDSTE MASKINER

Vores XO-units er markedets bedste og alt øvrigt udstyr er top moderne. Vores lasermaskine er udstyret med funktioner, der gør arbejdet lettere, samt processen hurtigere og smertefri. Dette er for at sikre, at du som patient får den optimale tandbehandling. Vi er overbevist om, at nye teknikker og fremgangsmåder er for alles bedste. Dette gør din oplevelse bedre samt vores arbejde bliver kvalitetssikret.

Bestil tid

RING TIL OS

​​+45 55 37 12 25

RÅDHUSTORVET 4G

4760 VORDINGBORG

​PEBLINGERENDE 2, 1.

4780 STEGE

​SKRIV EN MAIL TIL OS

​SEND BESKED​

​Tandlægerne Rådhustorvet 4G I/S