Filosofi

Egne sunde tænder hele livet

Hos os er det afgørende, at vi kigger på vores patienters tænder, som noget der skal holde hele livet. Når vi foreslår behandlinger, er det vigtigt at patienten får muligheden for at vælge den bedst mulige behandling, som sikrer egne tænder hele livet.

Vi kan med garanti hjælpe dig

Vi sørger for, at vi til enhver tid kan tilbyde de bedste behandlinger, der findes inden for tandlægefaget. Vi sikrer dette ved at investere i det nyeste og bedste tandlægeudstyr på markedet. Vi holder os opdaterede med de nyeste teknikker og den sidst nye videnskablige evidens. Vores tandlæger og klinikassistenter er på kurser hele året, rundt omkring i Danmark og resten af verden.

Tag kontakt i dag

Søger du en behandling, som du umiddelbart ikke kan finde på vores hjemmeside, skal du blot kontakte os på 55 37 12 25 eller via mail på mail@klinikholmberg.dk – uanset om du er tilbagevendende eller ny kunde. Vi har mange kompetencer og kan klare alle opgaver inden for tandpleje.

Kommer helt sikkert tilbage. For første gang i mange år er jeg overhovedet ikke bange for at gå til tandlæge, eller tandrens. Tandlægen tager dine bekymringer alvorligt og ikke mindst tager hensyn til din nervøsitet. Det samme gælder tandplejeren – meget forsigtig. De går i det hele taget meget op i om tingene gør ondt og om alt er ok, samt forklarer hvad det er der skal ske og hvorfor.

Derudover oplevede jeg at alle har en forståelse af, at det der med ligge sig i tandlægestolen kan være grænseoverskridende for de fleste. En god og imødekommende stemning på hele klinikken, med patienten i centrum. Endelig har jeg fundet min faste tandlægeklinik.

-Gina Pickering