Tandblegning

Hvordan udføres en tandblegning?

Ved en tandblegning gøres tænderne hvidere og bleges. Hos Klinik Holmberg tilbyder vi både klinisk- og hjemmeblegning. Vi udfører tandblegningen professionelt, uden at tænderne skades og ødelægges. Forløbet og behandlingen udføres med målet om de bedste resultater for dig. Forløbet lyder:

  • Vi udfører tandblegning i vores klinik     Vi foretager en forundersøgelse
  • Ønsker du hvidere tænder, så få en tandblegning hos Klinik Holmberg     Vi sikrer os, at du får en specialtilpasset skinne
  • Professionel tandblegning i Vordingborg og Stege     Vi sikrer os, at dine tænder er egnede
  • Tandblegning kan både foretages i klinikken eller derhjemme     Tandblegning kan foretages ved et enkelt besøg

På denne måde bliver blegningen sikker og forudsigelig. Alternativt kan der tilpasses en speciallavet skinne og blegningen kan udføres derhjemme. Vælger du hjemmeløsningen, får du selvfølgelig instrukser og rådgivning hos os på klinikken, så du præcist ved hvad du skal gøre, når du kommer hjem og skal foretage blegningen.

Hvorfor får man misfarvede tænder?

Tænder misfarves udefra gennem farvestoffer fra mad og drikkevarer, som for eksempel te, kaffe og rødvin. Andre nydelsesmidler, som misfarver tandoverfladen og emaljestrukturen, kan være lakrids og rygning. Dertil spiller alderen også en rolle, da tænder naturligt aldres.

Tandblegning gør dine tænder hvidere

Når man bliver ældre, bliver tænder gule eller grålige. Dette er en naturlig proces, hvilket, man i nogle tilfælde, ikke kan rette op på. Interne misfarvninger kan derimod komme af forskellige årsager. Der kan være mange grunde til disse misfarvninger, så som mindre slag på tænderne, hvilket resulterer i døde nerver.

Oplev en stor forbedring af dine tænders farve med en tandblegning

SÅ venligt og imødekomment personale. Yderst forstående og rolig tandlæge, der tog sig tid til mig – også selvom “min tid” var gået… Jeg kan KUN give de bedste og varmeste anbefalinger til Klinik Holmberg.

-Maria Nielsen

Ønsker du at få bleget dine tænder?

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til klinikken. Vi efterser gerne dine tænder, og kommer med bud på hvilken tandblegning, der er den rette for dig og dine tænder. Vi sikrer, at du får den rigtige behandling, og at du får et resultat, der er tilfredsstillende. Du kan ringe til os på 55 37 12 25 og få et uforpligtende tilbud, eller skrive til os via mail på mail@klinikholmberg.dk.