Tandimplantater

Hvad er tandimplantater

Den mest enkle form for tandimplantatbehandling er at erstatte en enkelt tand. Har man mistet en tand på grund af huller, parodontose, eller ved en ulykke, vil man ofte kunne erstatte denne tand ved at isætte et implantat samme sted. Efterfølgende kan en porcelænskrone fastgøres på implantatet, således implantatet ligner en tand. Resultatet bliver en fuldt funktionel tand tyggemæssigt og også kosmetisk.

  • Klinik Holmberg laver tandimplantater med stor succes     Man kan miste sine tænder af flere årsager
  • Tandimplantater til alle aldre     Når det sker, vil man oftest få tandimplantater

En fordel ved denne behandlingsform er, at vi kan erstatte en tand med et implantat, der sidder fast, uden indgreb i andre tænder. Hos Klinik Holmberg anvender vi udelukkende førende originale, veldokumenterede og internationalt anerkendte implantatsystemer. Herved sikres fremtidige nye dele til implantatet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvem kan få et implantat?

Det kan langt de fleste. Alder er for eksempel absolut ingen hindring. Der findes dog nogle faktorer, som skal tages hensyn til.

Helbredsmæssigt er der visse forholdsregler, blandt andet hvis man tager forskellige typer medicin. Andre faktorer, som kan påvirke udfaldet af implantatbehandling, er eksempelvis tobaksrygning, sukkersyge og knogleskørhed. Det er heldigvis ret sjældent, at behandling med tandimplantater ikke kan lade sig gøre.

Skal du have lavet tandimplantater, så kontakt Klinik Holmberg i dag

For første gang nogensinde har jeg følt mig godt behandlet hos en tandlæge. Tak for at i er, som i er. Nu kan det være jeg går hen og bliver helt tryg ved at gå til tandlæge.

-Dorthe Zeisner

Problemer med nuværende implantat?

Skal du have lavet et implantat, eller har du problemer med dit nuværende implantat? Vi sikrer altid den bedste behandling. Du skal være velkommen til at ringe til os på 55 37 12 25 eller sende os en mail mail@klinikholmberg.dk.